Ota yhteyttä

Terveydenhoitajien, psykologien ja kuraattorien sekä palveluista vastaavien esimiesten yhteystiedot löytyvät tämän osion alavalikoista.

Yhteydenotto psykologiin tai kuraattoriin on suositeltavaa tehdä puhelimitse (soittamalla, jättämällä soittopyynnön tai lähettämällä tekstiviestin). Yhteyden saa myös Wilman tai sähköpostin kautta, mutta tällöin on huomioitava, ettei yhteydenotto välttämättä tavoita psykologia tai kuraattoria saman päivän aikana. Huomioithan myös, että wilma on käytössä Kuopiossa ainoastaan ammatillisten oppilaitosten opiskeluhuollon työntekijöillä. Opiskeluhuollon työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi. Kiireellisissä asioissa yhteydenotto tulisi siis tehdä aina puhelimitse. Kuraattorin ja psykologin luokse voi hakeutua myös esim. vanhemman, opiskeluterveydenhoitajan, opettajan tai opinto-ohjaajan välityksellä.

Kiireellisissä asioissa mahdollisuus keskusteluun psykologin tai kuraattorin kanssa järjestyy samalle tai seuraavalle työpäivälle. Ei-kiirellisissä asioissa ajan opiskeluhuoltoon saa seitsemän oppilaitoksen työpäivän kuluessa.

contact-us-1014232_1920