Ajankohtaista

Opiskeluhuolto toivottaa hyvää kesää!

Jälleen on vuosi ahkeroitu ja alkaa olla aika siirtyä kesälaitumille. Opiskeluhuollon puolelta haluaisimme lähettää teille kaikille seuraavanlaisia kesäterveisiä.

Takana on intensiivinen vuosi, joten kesän aikana onkin aika ladata akkuja, antaa aivojen ja mielen palautua. Vinkkejä lomatunnelmiin pääsemiseen voi vilkaista vaikkapa täältä: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/06/27/aivot-lomalle-vai-aivolomalle-karista-tyot-paastasi-mutta-puuhastele-muuta 

Vaikka aikomuksesi olisi opiskella tai tehdä töitä myös kesällä, niin pidäthän kuitenkin myös jonkin verran ihan oikeaa lomaa. Anna itsellesi oikeasti aikaa ja mahdollisuus unohtaa koulujutut ihan kokonaan.

Näin lukukauden päättyessä myös meidän palvelumme virittyvät kesätaajuuksille. Kuraattorin tai psykologin tavoitettavuudesta kesäajalla on tiedotettu oppilaitoskohtaisesti. Iloksemme voimme kertoa, että elokuun alusta lähtien saamme lisää kuraattoriresurssia II asteen opiskeluhuoltoon. Tähän liittyen oppilaitosten kuraattoreissa tapahtuu jonkin verran muutoksia elokuun alussa.

Terveydenhoitajien kesäaikaisen keskitetyn puhelinneuvonnan tiedot löytyvät heidän Wilma-viestistään ja Kuopion kaupungin Tukea toiseen -sivuilta. Kiireellisissä asioissa palvelevat oman asuinkunnan terveyskeskus- ja sosiaalipalvelut.

Iloa ja aurinkoa kesääsi toivottavat,

Opiskeluhuollon kuraattorit & psykologit


Nyt se on ulkona, nimittäin opiskeluhuoltopalveluiden esittelyvideo! Käy tutustumassa palveluihin linkin kautta:

https://vimeo.com/560288162